Weblap készítés - Andrew's life

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatásaim

Weblapok tervezése, akár 24 óra alatt egyedi igények szerint !

Moduláris weblap gyorsan, egyszerűen, akár saját domain név beregisztrálásával és tárhely szolgáltatással. 


A weblapodra igényszerint diavetítések, mozgó gif-ek, php alapú vendégkönyv, kapcsolatok és egyég beépített űrlapok, automatikus levél küldéssel email címedre. Fénykép és videogalériák, külön blog oldal, ha szeretnéd, grafikai megoldások. Ha szeretnéd akár a teljes honlap, akár azoknak csak egyes részei kizárólag jelszó megadása után láthatóak. Web-áruház kialakítása, felugró reklámüzenetek és még sok minden más, amire igényed lehet.

A weblap bonyolultságának függvényében akár már 15.000 ft-tól megoldható egy saját honlap elkészítése, és villám gyors üzembe helyezése, és annak sincs akadálya, hogy egész évben elvégezzem a honlap folyamatos frissítését az általad email-ben küldött információk, dokumentumok, fotók, videók alapján.

Akik nem akarnak weblapjuk felépítésvel bajlódni, de szeretnék élvezni egy weblap előnyeit, akik költséghatékony és gyors megoldást keresnek, azoknak ez kihagyhatatlan ajánlat. Egyéni vállalkozóknak, szolgáltatás vagy termék értékesítőknek (MLM tagoknak is), akiket csak számlakiállítás ellenében alkalmaznak, kis boltok tulajdonosainak, vagy akár egyéneknek személyes honlapjuk elkészítése céljából. Az egyéni vállalkozóknak legalább olyan fontos egy jó weblap, mint egy jó könyvelő :-)
Hívd fel magadra, a szolgálatásodra a figyelmet, készíttesd el még ma a saját weblapod !

Látogasd meg az általam készített weblapok közül a legújabbakat:
klikk a kére és megnyílik az oldal:


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz