Stílusház - Andrew's life

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Én-Tény
Stílusház...nem egyszerűen egy iskola, hanem egy alkotóház, egy szellemi közösség, ahová a diákok örömmel jönnek órára és csak úgy beszélgetni, tanácsot kérni is. Egy iskola, ahol 2015-ben lesz hatodik éve, hogy óraadó tanárként próbálom minden tapasztalatomat és tudásomat átadni a tanítványaimnak. 
Marketing-kommunikáció, prezentáció, önismeret és személyiség fejlesztés, értékesítés a gyakorlatban, retorikai stílusgyakorlatok, minden, ami ahhoz kell, hogy a szakmai tudás birtokában sikeressé  váljanak, (csúnya megfogalmazásban el tudják adni önmagukat és a tudásukat a piacon). Ez az én kis tudományom, amiben igyekszem segíteni a leendő lakberendezőket. 
Számomra Ők lettek a második családom, az iskola pedig a második otthonom, nagyon büszke vagyok az ide járó vagy már végzett hallgatók sikereire és remélem hogy egy picit én is hozzátehettem ehhez a bolondos-beszélgetős-interaktív óráimmal. Nem csak tanítottam, de tanultam és tanulok is tőlük évről évre, hiszen együtt gondolkozunk, együtt formáljuk önmagunkat, adunk át egymásnak hitünkből, szeretetünkből, kitartásunkből. Igazi sikerként érem meg a kisebb-nagyobb győzelmeiket a munkájukban és magánéletükben egyaránt, és a legnagyobb ajándék a diákoktól a lelkesedésük, az odafigyelésük, interaktivitásuk, a szeretettel teli mosolyuk, és az is, hogy egyre többször és egyre többen megkeresenak az iskola befejezése után is, a nagy betűs Életük egy-egy fejezetének kialakítása során. 

A diákoknak köszönöm a bizalmukat, az iskola tanárainak az összetartást,a kretaívitásukat, a barátságukat, az iskola tulajdonos-vezetőjének, Láng Beának pedig, hogy nem csak megálmodta ezt a csodát, de napról napra újra tölti energiával, ötletekkel, kedvességgel, hogy a diákoknak és nekünk tanároknak is többet jelentsen ez az intézmény egy iskolánál. Itt jól érzem magam, itt mindig hazavárnak, itt otthon vagyok, ez egy olyan világ, amit sokan és sokszor megálmodnak, de nem mindig hiszik el, hogy ez  valóban létezik :-)

Kedves Látogató, ha érdekel a lakberendezés, ha szeretnéd megmutatni magad a világnak, ha szeretnéd mások életét szebbé, boldogabbá tenni azzal, hogy megváltoztatod a környezetüket és megnyitod a lelküket a világra, akkor ne habozz, jelentkezz és legyél Te a következő évek legjobb LAKBERENDEZŐJE !!

Stílusház Stúdió Kft.
Székhely: 1171 Budapest, Lemberg u. 182/b.
Képzési helyszín: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.
Adószám: 13869504-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-877493
FMK Nyilvántartásbavételi szám: 01-0064-07
Ügyfélfogadás: minden szerdán és pénteken
 
10.00-17.00
 
óráig a képzés helyszínén

Információ: 
titkarsag@stilushaz.hu
 
Rebroff Rita
tanulmányi referens

+36 30 509 1913

e-mail:
 
rebroff.rita@stilushaz.hu
Láng Beatrix

ügyvezető, felnőttképzési vezető

+36 30 397 8797

e-mail: 
lang.bea@stilushaz.hu
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz