Referenciák Rólam - Andrew's life

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Én-Tény
Kálmán Imre
ügyvezető
Steel Trade Centrum Kft.

Andrásban egy korrekt partnert ismertem meg, aki megértette és támogatta ügyfélként az igényeimet és nagyban segítette, hogy konszenzus jöjjön létre megbízójával.
Sok rossz tapasztalatom szerint, más üzletkötők többségénél valószínűleg ez az üzlet nem jött volna létre.
Andrást emberileg is nagyra értékelem és sok sikert kívánok neki a további mukájához.

Az ajánlásaim folyamatosan érkeznek és további feltöltések várhatóak hamarosan....

Ócsai Bernadett
Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola 
lakberendező végzős hallgató
felnőtt képzés

Már több alkalommal, több helyen tanultam a marketingkommunikációról és az értékesítési, valamint a prezentációs technikákról, de úgy, ahogy Suszter Andrástól hallottam ezeket a tantárgyakat, úgy még sehol senkitől sem. Végre nemcsak üres szavak voltak. Megteltek tartalommal és ez már a legelső percekben kiderült. Ahogy beszélni kezdett őszintén, saját tapasztalatból, átsütött a szavain, hogy komolyan gondolja azt, amit mond. S ekkor figyelni kezdtem, és ő is figyelt mindegyikőnket, hogy mit lát a szemünkben, mennyire vagyunk nyitottak, mennyire értjük meg azt, amiről beszél… Újabb és újabb példákat hozott nemcsak az üzleti, hanem a hétköznapi életből is, hogy rávilágítson a lényegre, minden mindennel összefügg… A tanár úr segítő kezet nyújtott nekünk, hogy növekedjen az önbizalmunk, hogy megtaláljuk magunkban az Asszertív Én-t :-), és sikeresek legyünk az élet minden területén.
Nagyon köszönjük!

Sándor Katalin 
Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola 
lakberendező végzős hallgató
felnőtt képzés
Citibank osztályvezető

Több, mint tiz év sikeres vezetói tapasztalattal mögöttem, a Stilushaz Kreativ Muveszeti iskola keretei között volt szerencsém Suszter Andras marketingkommunikációs előadásait meghallgatni, ami nagy örómömre szolgált.
Az óraszam keretéhez igazítva, lényegretörő, a csoport tagjai elött alló kihívásokra igazított, nagyon praktikus megközelítéssel, interaktiv, professzionális módon egy magas szinvonalú előadás sorozat tanui voltunk. Emellett egyénre szabva is nagyon pontos, elgondolkodtató útbaigazitásokkal szolgált, ami már csak bonusz volt az előirt óraszam fölött.
Tisztelettel es nagyon sok szeretettel gondolunk a vele eltöltött órákra. Mindannyiunknak sok élethelyzetben eszünkbe fog jutni az eszköztár, amivel felvértezett.
Nagyon koszonjuk!
 
  
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz